Bölümümüzün Amacı

Bölümümüz, bilginin teknolojiye, teknolojinin de ürün ve uygulamaya dönüşümünde görev alıp etkin katkılarda bulunacak, nitelikli mühendisler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Programın Özellikleri

Elektrik-Elektronik Mühendisligi Bölümü lisans eğitimi sonucunda Elektrik-Elektronik Mühendisi unvanı ve diploması verilmektedir.

Çalışma Alanları

Elektrik-Elektronik Mühendisliği hem şehrimizde hem de Ülkemiz çapında istihdam alanı çok geniş olan mühendislik dallarından biridir.

Prof. Dr. Kerim Güney

1. Adı Soyadı: Kerim GÜNEY 2. Doğum Yeri ve Tarihi: Gelendost, 28 Şubat 1962 3. E-Posta: rektorluk@nny.edu.tr 4 . Ünvanı: Prof. Dr. 5 . Öğrenim Durumu: Lise: Isparta Şehit Ali İhsan Kalmaz (ŞAİK) Lisesi, 1979, (Takdirname derecesiile mezun oldu).

Ders İçerikleri

Laboratuvarlar

Ölçme ve Analiz Laboratuvarı

Laboratuvar derslerimiz ve öğrencilerimizin kendi pratik çalışmaları için öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Elektronik Devreler Laboratuvarı

Haberleşme Laboratuvarı

Lojik Devreler Laboratuvarı

Kontrol Sistemleri ve Robotik Laboratuvarı

PLC Laboratuvarı

Mikrodalga ve Radar Laboratuvarı

Elektrik Devre Üretim ve 3D Yazıcı Laboratuvarı

FPGA ve DSP Laboratuvarı

Fiber Optik Laboratuvarı

Mikroişlemciler Laboratuvarı

Elektrik Makinaları Laboratuvarı

Laboratuvarlarımız

Bölümümüzde bütün öğrencilerimizin aktif bir şekilde günün her saatinde kullanabilecekleri 12 adet laboratuvarımız bulunmaktadır.

Mezunlarımızın Çalıştığı Kurum ve Şirketler

İlk mezunlarını 2016 yılında veren bölümümüz öğrencileri bir çok kurum ve şirkette çalışmaktadır.

Etkinliklerimiz

Lisans Bitirme Tezi Hazırlama Kılavuzu

Lisans Bitirme Tezi Hazırlama Kılavuzu için tıklayınız.

Misyon

Ulusal ve uluslararası Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümleri arasında akademik derecelendirmede lider konuma gelerek, geleceğe yönelik teknolojileri geliştirmek amaçlı akademik araştırma ve yayınlarda bulunmaktır.

Komisyon Üyeleri

Bölüm / Fakülte Adı Komisyon Üyeleri Görevi  Bölüm / Fakülte Adı  Doç. Dr.  Mehmet BİLİM Başkan Doç. Dr.  Zeki ORALHAN Üye Dr.  Öğr.

Öz Değerlendirme Raporları

Paydaşlarımız