Haberler

Elmos Otomasyon Şirketi Kurucu Ortağı Ahmet Esmeray, Bölümümüz Öğrencileriyle Söyleşide Buluştu
Tarih: 11.4.2018

Kayseri'nin önde gelen fabrika otomasyonu şirketlerinden Elmos Otomasyon'ın kurucu ortağı olan Elektrik-Elektronik Mühendisi Ahmet Esmeray, bölümümüz öğrencilerinin yöneticisi olduğu Ar-Ge Kulübü'nün davetlisi olarak 10.04.2018 tarihinde Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'ndaki söyleşide öğrencilerimizle biraraya geldi. Ahmet Esmeray, hem girişimcilik tecrübelerinden hem de fabrika otomasyonunda kullandıkları modern kontrol sistemlerinin teknik altyapısından bahsetti.

Ahmet Esmeray, Elektrik-Elektronik Mühendisliği'nin çok geniş bir yelpazeye sahip olduğunu hatırlatarak, kendini geliştiren ve yeniliklere açık olan mühendislerin her zaman için büyük fırsatlara sahip olduğunu vurguladı. Soru-cevap bölümünde öğrencilerimizin sorularını da yanıtlayan Ahmet Esmeray'a Ar-Ge kulübü danışman hocası Dr. Öğr. Üyesi Ekin Aslan tarafından bir plaket verildi.

Haber Arsiv

Yukarı