Erasmus Hakkında

İletişim

Adres: Erkilet Dere Mah, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisiği Bölümü, Kocasinan/KAYSERİ Telefon : +90 (352) 324 00 00/03 Fax : +90 (352) 324 00 04 E-mail : info@nny.edu.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Bursları ve Kontenjanları

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde verilen tüm burslar karşılıksız olup, herhangi bir şarta (derslerden başarısızlık, öğrenim süresinin uzaması, sağlık sebebi, devamsızlık v.b.) bağlı olmaksızın öğrenim süresince (mezun oluncaya kadar) devam eder.

Laboratuvar ve Proje Çalışmaları

Öğrenci Staj Hareketliliği

Bu hareketlilik türü, Leonardo da Vinci II döneminde A tipi projeler kapsamında “Yüksek Öğrenim Görenlere Yönelik Yerleştirme Projeleri” olarak gerçekleştirilmiştir.

Öğrenci Öğrenim Hareketliliği

Socrates II Döneminde "Öğrenci Değişimi" faaliyeti olarak isimlendirilen bu faaliyet, 2007-2013 yılları arasında sürecek Hayatboyu Öğrenme Programı kapsamında "Öğrenci Öğrenim Hareketliliği" faaliyeti olarak devam edecektir.

Personel Ders Verme Hareketliliği

EÜB sahibi yükseköğretim kurumu öğretim elemanlarının farklı bir Avrupa ülkesinde EÜB sahibi bir yükseköğretim kurumunda ders vermesine imkan sağlayan alt faaliyet alanıdır.

Personel Eğitim Hareketliliği

EÜB sahibi yükseköğretim kurumu akademik/idari personelinin eğitim alma amaçlı hareketliliğine imkan sağlayan alt faaliyet alanıdır. Personel Eğitim Alma Hareketliliği faaliyet alanı iki hareketlilik türünü içerir:  1.

İkili Anlaşmalar

Dil Kursları

Yaygın sayılamayacak kadar az kullanılan ve öğretilen dillerin konuşulduğu program ülkelerinde, gelen öğrencileri Erasmus dönemine hazırlamak için kısa süreli yoğun dil kursları düzenlenmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Avrupa Birliği Merkezi, Erasmus Ofisimize sıkça sorulan sorular ve cevapları asağıdaki dosyada toplanmıştır.  Soru:  Erasmus öğrencisi olarak seçildim.

İletişim Bilgileri

Adres : Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah. Kocasinan/KAYSERİ Telefon : +90 (352) 324 00 00 Fax : +90 (352) 324 00 04 E-posta :  intoffice@nny.edu.

Uluslararası Ofis

NNY Üniversitesi Uluslararası Ofisi kendi öğrencilerine ve aynı zamanda yurtdışından üniversitemizde eğitimine devam etmek isteyen öğrencilere bilgi sağlamak ve destek vermek amacıyla kurulmuştur.

Sınav Arşivi

Staj Dokümanları

Burslar ve Kontenjanlar

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı burs ve kontenjanlarımız açıklanacaktır.

Bölüm Başkanının Mesajı

2012 yılında eğitim-öğretime başlayan Nuh Naci Yazgan Üniv. Elektrik-Elektronik Müh. Bölümü, bu sene 7. dönem öğrencilerini alacaktır.

Neden Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Elektrik-Elektronik Programının Kapsamı

Elektrik-Elektronik Programının Amaçları

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, bilginin teknolojiye, teknolojinin de ürün ve uygulamaya dönüşümünde görev alıp etkin katkılarda bulunacak, nitelikli mühendisler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Öğrenci Alımı

Neden Elektrik-Elektronik Mühendisliği?

Programın Amaçları

Programın Özellikleri

Çalışma Alanları

Elektrik-elektronik mühendisliğinin uygulama alanları her geçen gün çoğalmakta ve buna paralel olarak piyasada nitelikli mühendislere olan ihtiyaç da hızla artmaktadır.

Neden Elektrik - Elektronik Mühendisliği

Programın Amaçları